ÄR DU EN KREATIV NYTÄNKARE?

Då kan vi erbjuda en möjlighet att få prova TeamNox!

Som nytänkare blir du banbrytare

Tänker du att allt inte behöver vara som förr i tiden, när medarbetarna gick kursen och var entusiastiska över att kunna bidra till att förändra gruppens arbetssätt till det bättre – i en vecka? 

Sedan var allt bortglömt och allt återgick till det gamla vanliga. 

Nu för tiden finns verktygen så att utbildning och utveckling blir en del av vardagen för deltagarna. Före, under och inte minst efter en utbildningsinsats.

Vårt erbjudande!

TeamNox ger dig möjlighet att på ett enkelt sätt skräddarsy sammanfattningar, arbetsuppgifter, hejarop etc, personligen till varje deltagare. Antingen via ett forum och/eller e-post och SMS.

Med TeamNox förbereder du dessutom deltagarna inför varje fysiskt träff. För oss har den här tekniken i stort sett revolutionerat tillvaron i form av nytta och stor effekt.

Vi vill dela vår erfarenhet med dig och erbjuder dig att testa TeamNox i din verksamhet med en webbplats under 12 månader, 9900 kr + moms.

Image

Kontakta oss

Boka en demo - få mer information

Image

Är du mogen att testa TeamNox?

Du jobbar sannolikt med någon form av utbildning. Du planerar, eller så kanske du både planerar och genomför utbildningar och utvecklingsarbete i din organisation eller som uppdragstagare åt företag, organisationer etc.

Hur skulle det kännas att kunna lägga upp hela utbildningsplanen digitalt, på en dold och skyddad hemsida som enbart deltagarna når? Skulle det kännas bra att kunna lägga upp resultatet av det ni kommit fram till vid de personliga mötena? Vore det en fördel att kunna kommunicera med alla deltagare mellan mötena – och efteråt, för att utbildningsprocessen ska bli en del av deltagarnas arbetsvardag?

VILKEN VERSION PASSAR BÄST?

Vi är flexibla, designar och anpassar efter behov, se vilken version av TeamNox som passar bäst för er.

Extra service

Enkelt och bekvämt.

Enstaka webbplatser med utvalda funktioner, administreras och underhålls av oss i dialog och samspel med er.

Utbildning och support ingår alltid.

Mer information här!

Full size

Mycket för investeringen.

Digital plattform med 10 webbplatser med full funktionalitet. Administration och underhålls i egen regi med stöd från oss.

 Utbildning och support ingår alltid.

Mer information här!

Deluxe

Anpassat efter er.

Digital platform med mer än 10 webbplatser med full funktionalitet. Behov av egen anpassning och/eller utökad utbildning.

 Utbildning och support ingår alltid.

Mer information här!

Prisexempel:

Enstaka webbplatser som administreras och underhålls av TeamNox, enkelt och bekvämt. Pris från 14 900 kr, kontakta oss för en behovsanalys och offert.

Digital plattform om 10 webbplatser med full funktionalitet. Administration och underhålls i egen regi med utbildning och stöd från oss, mycket värde för investeringen. Pris från 39 900 kr, kontakta oss för behovsanalys och offert.

Digital platform med mer än 10 webbplatser med full funktionalitet. Behov av egen anpassning och/eller utökad utbildning. Anpassat efter er, kontakta oss för en behovsanalys och offert.

Mängder av funktioner

Funktioner som är enkla att hantera och som är anpassningsbara, ni sätter upp och kombinerar
funktioner helt efter ert arbetsätt och era egna processer och projekt.

Mallar och exempel

Kom igång enkelt med hjälp av mallar, bilder och exempel. Lätt att använda egna bilder och logo.

Varumärkes anpassa

Profilera med egna eller er kunds logo och bilder, webbplatsen får en hög igenkänning och identitet.

Infoga digitalt mtrl

Bädda enkelt in och visa all form av digitalt material som filer, filmer och poddar mm.

Gruppchatt

För interaktivitet och att dela frågor/svar och reflektioner före-under-efter processer och projekt.

Responsiv visning

Plattformen anpassar sin visning till mobil, platta eller dator.

Support

Vi håller både teknisk och anvädare support för att underlätta ert arbete. 

Mail-funktion

För stöd, uppföljnings och uppmaningsmail i serie vid förutbestämda tider.

SMS-funktion

För snabb kommunikation med uppföljningar, uppmaningar och påminnelser.

Enkätfunktion

Använd den inbyggda funktionen eller bädda in/länka enkelt till andra verktyg/alternativ.

Filbibliotek

Koppling till gemensamt filbibliotek för upp/nedladdning av filer och material.

Användarforum

För erfarenhetsutbyte, goda exempel och information om nya mallar och funktioner mm.

Fråga oss

Vi hjälper och stödjer er med mer, fråga oss om våra + tjänster!

Med en egen plattformen får du full flexibilitet med tio webbplatser och profilerade teamsidor med många funktioner och möjligheter, tex att bädda in och/eller visa film, ljud och länka till eller visa inspelade webinar. 

Att få uppgifter utskickat till sig i vardagen och reflektera kring har visat sig varit framgångsrikt i utvecklingsarbete. Mail- och SMS-funktion för stöd, uppföljnings- och automatiserade uppmaningar, uppgifter och påminnelser för att hålla utvecklingsarbetet levande i vardagen. Det påminner dig om att ta dig tid samt att du får reflektionsfrågor att fundera över och interagera med i den gemensamma chatten. Dela dokument och filer gör ni via koppling/integrering till filbibliotek för upp-/nedladdning i form av One Drive eller Dropbox.

Läs mer

Plattformen blir också en samlingspunkt för allt som berör utvecklingsarbete. Deltagaren hittar information, material och dokument på ett och samma ställe. Plattformen håller även ihop teamets arbete via gruppchatt för interaktivitet, reflektioner och frågor med svar, allt detta så deltagarna kan vara varandras bästa utvecklingsresurs.

TeamNox bygger på tanken att alla utvecklings- och utbildningsaktiviteter börjar långt innan start eller första träff. I TeamNox finns det funktioner för före, under och efter de fysiska aktiviteterna. I TeamNox:s lär och utvecklingsprocess har vi förlängt utvecklingen/lärandet långt efter att de fysiska träffarna är avslutade. 

Vi vet att det gör skillnad och ger effekt över tid.